ben marree
Ben Marree
Leestijd: 2 minuten

Marree al 90 jaar een begrip in Harderwijk

We bestaan dit jaar 90 jaar (!) en dit jubileum gaan we vieren de komende tijd. We zijn trots dat Marree al die jaren staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. En dit jubileum willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, we willen dit graag met jou vieren!

De kracht van Marree

Onze kracht? Al 90 jaar staan kwaliteit, service en klantgerichtheid bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan net een stapje verder. Vandaag de dag zie je dit met onze innovatieve webshop, een handige bestel-app, 24/7 afhaalkluis en onze pick-up service. En plaats je een bestelling vóór 12:00? Dan bezorgen wij deze vaak nog dezelfde dag! Ook bieden wij een breed assortiment, wat bestaat uit een breed scala aan producten, van gereedschappen en bevestigingsmaterialen tot elektronische componenten en industriële machines. Klanten kunnen rekenen op de expertise van ons team. Onze specialisten staan altijd klaar om advies te geven en de beste oplossingen te bieden voor de meest uiteenlopende vragen. Op deze manier doen wij er alles aan om jouw werk makkelijker én leuker te maken.

Drie generaties Marree

Het begon allemaal in 1933, toen Roel Marree sr. IJzermagazijn De Concurrent oprichtte. Een aantal jaar later wordt de naam veranderd in IJzermagazijn en Triplexhandel R. Marree.
In 1971 neemt zoon Roel het roer over en werd er flink uitgebreid, er komen een aantal winkels bij. Op een oppervlakte van 1200 vierkante meter werd daar een groothandel ingericht voor het bedrijfsleven. In 2001, als Ben (de derde generatie) aan de leiding komt, ontstaat Marree Bouw & Techniek speciaal gericht op aannemers, industrie en het bedrijfsleven. Vandaag de dag is Marree Technische Groothandel een begrip in Harderwijk en omgeving.

Wie jarig is, trakteert

Om dit jubileum te vieren krijg je de komende tijd een uniek kijkje achter de schermen, vertellen we je meer over de geschiedenis van Marree en we gaan natuurlijk trakteren. Je profiteert van exclusieve kortingen op populaire producten en andere toffe acties. Wat dat precies inhoudt, maken we binnenkort bekend. Houd onze website en socials in de gaten.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten