ben marree
Ben Marree
Leestijd: 1 minuut

Gebr. Bodegraven breidt tuinbeslag uit met ‘Blackline’

Vanaf nu zijn hengen, duimen, kruishengen, grendels en deurvangbeugels verkrijgbaar in zwart gepoedercoate (EPZ) uitvoering. Het tuinbeslag van Gebr. Bodegraven is namelijk uitgebreid met een ‘Blackline’.

Gebr. Bodegraven streeft naar een kwalitatief goed product. Daardoor is er voor poedercoating gekozen. Poedercoating met een juiste voorbehandeling bepaalt namelijk in hoge mate de levensduur en de kwaliteit van het product. Het doel van deze voorbehandeling is het verwijderen van verontreinigingen, het bevorderen van de hechting en extra corrosiebescherming. 

KTL-behandeling

Een goede voorbehandeling voor het poedercoatproces is een Kataforese Tauch Lackierung (KTL)-behandeling. KTL is een hightech voorbehandeling met een watergedragen primer, afkomsting uit de automobiel industrie. Deze doorgaans zwarte epoxylaag, met tussen de 15 en 40 μm laagdikte, zorgt samen met de juiste voorbehandeling voor de optimale corrosiewering. 

Na de KTL-behandeling krijgen de producten een poedercoating behandeling. De poedercoating geeft een mooi matte uitstraling aan het product. 

Vragen of advies nodig? Neem contact op met onze verkoopafdeling via 0341-467755 of verkoop@marree.nl.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten