Maurice Duenk
Leestijd: 2 minuten

De Levelfix 860H: De standaard voor elke bouwklus

Als professional in de bouw is het belangrijk om te werken met apparatuur dat betrouwbaar, nauwkeurig en duurzaam is. De Levelfix 860H is een laser die aan al deze eisen voldoet. Het maakt niet uit waar je aan de slag gaat, de Levelfix 860H zal presteren. Ook onder de zwaarste omstandigheden. Met zijn uiterst sterke behuizing en IP67 classificatie, is de 860H beschermd tegen alle weersomstandigheden. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze laser. 

Lange werkduur en stof- en waterdicht

Een ander voordeel van de Levelfix 860H is de lange werkduur. Met een werktijd van 50+ uur werk je langdurig zonder onderbrekingen. Is de accu toch bijna leeg? Geen probleem, tijdens het opladen kun je de laser gewoon blijven gebruiken.

Compleet met digitale ontvanger

De Levelfix 860H wordt geleverd met de digitale DLD100GR ontvanger, waardoor hij een bereik tot wel 600 meter heeft. Deze ontvanger is nauwkeurig, makkelijk in gebruik, vochtbestendig en kan tegen een stootje. Daarnaast geeft deze ontvanger het verschil tot de 0-lijn weer in millimeters.

Tilt- en manuele afschotfunctie

Dankzij de tilt-functie blijft de laser constant de hoogte controleren, waardoor je altijd met de juiste maat werkt. Verandert de hoogte door beweging? Dan blokkeert hij automatisch, waardoor je nooit de fout ingaat. Naast deze functie, heeft de 860H een afschotfunctie. Met deze functie stel je snel en gemakkelijk een semiautomatisch afschot in op zowel de x- als y-as.

Levelfix 860H - Marree

Actie! Set met statief en baak + cadeau naar keuze

Levelfix heeft nu een hele toffe actie in combinatie met de 860H. Als je nu de 860H aanschaft dan ontvang je een gratis cadeau naar keuze! Daarnaast maak je kans op en PHILIPS 43 inch Smart TV!

Marree LEVELFIX ACTIE

Hoe werkt het?

Bij aanschaf ontvang je een actievoucher met een unieke code welke je nodig hebt om een cadeau naar keuze te ontvangen. Op de website van Levelfix kun jij je cadeau bestellen met de vouchercode.

Bestel Levelfix in shop
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten