Bram Schuttelaar
Bram Schuttelaar
Leestijd: 3 minuten

Bram Schuttelaar: Service als sleutel tot succes!

Bij Marree Technische Groothandel draait het niet alleen om producten en diensten, maar ook om de mensen die het bedrijf vormen. Onlangs hebben we bij Marree nog zijn 5-jarig jubileum gevierd. Maar nu is het tijd om Bram in het zonnetje te zetten. We duiken in zijn ervaringen, zijn dagelijkse werkzaamheden en wat hem zo enthousiast maakt over zijn baan bij Marree.

Onverwachte overstap

Hoewel Bram het erg naar zijn zin had bij zijn oude werkgever, werd hij nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Marree nadat een kennis hem vertelde over een vacature. “Ik had een leuke baan, maar ik dacht: een bakje koffie kan altijd. Toen ik het gesprek met Ben en Robert had, was er meteen een klik en was het erg gezellig. Ondanks dat ik voorheen weinig affiniteit had met gereedschap of bouwactiviteiten, en ik mezelf als iemand met twee linkerhanden beschouwde, heb ik nog geen dag spijt gehad van mijn overstap.”

 

Bram Schuttelaar Marree

Focus op service

Bram vertelt over zijn rol als commercieel medewerker binnendienst bij Marree. Hij zegt: “Mijn focus ligt op verkoop. Ik werk voornamelijk in de telefonische verkoop, beantwoord e-mails en beheer ik onze klantrelaties. Daarnaast help ik af en toe in de winkel. Het leuke aan mijn werk is de afwisseling en het contact met zowel klanten als collega’s.”

Een belangrijk aspect van Bram’s werk is de focus op service. “Ik ben gericht op service, omdat ik geloof dat het ons onderscheidt van onze concurrenten. Ik reageer snel op vragen en offerteaanvragen en zorg ervoor dat ik beloftes nakom. Daarnaast vind ik het gewoon heel leuk om mensen te helpen en om het juiste product te adviseren. Ik wil geen negatieve verrassingen bezorgen aan klanten. Ik denk dat wij dit als Marree erg goed doen.”

Bram’s eerdere werkervaring in de horeca en sales heeft hem bijzonder klantvriendelijk, servicegericht en probleemoplossend gemaakt, eigenschappen die hij als zijn sterke punten beschouwt. “Ik geloof dat mijn open en vrolijke karakter ook in mijn voordeel werkt. Dit maakt het voor mij eenvoudig om contact te leggen met anderen, wat zeker een plus is”, voegt hij toe.

Groei en toekomstperspectief

“Zowel persoonlijke groei als groei binnen het bedrijf zijn belangrijk voor mij. Mijn kennis binnen het vakgebied is al erg sterk gegroeid tijdens mijn tijd bij Marree. Ik heb nu geen twee linker handen meer”, grapt Bram. “Ik wil blijven groeien in mijn kennis en overweeg zelfs het volgen van een opleiding om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. De uitdaging blijven zoeken, zowel in de breedte als in de diepte.”

Bram benadrukt de positieve werkomgeving bij Marree. “Bij Marree heerst er een ontspannen sfeer en er is ruimte voor humor. Ik voel me gewaardeerd en gesteund. Mede hierdoor blijf ik elke dag met plezier naar Marree gaan”, aldus Bram.

Wij verwelkomen jullie graag allemaal op 14 september bij onze mooie winkel. Samen vieren we dan het 90-jarig bestaan van Marree! En de feestelijke plannen voor na 14 september? Een lang weekend weg met het hele team om nog meer mooie herinneringen te maken.

 

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten