Henk Van Plateringen
Henk van Plateringen
Leestijd: 2 minuten

Beter beveiligd met de kortste DX raamuitzetter SKG

Wist je dat veel inbrekers binnenkomen via het bovenlicht? Dit is het kleine raampje boven een raam of deur. Vaak staat het bovenlicht op een kier of is het op een heel eenvoudige manier vergrendeld. Voor inbrekers is het dan heel simpel om het bovenlicht te forceren en te openen. Helemaal als er een container of ladder in de buurt staat waar ze op kunnen staan.

Een deur of het raam kan via het bovenlicht geopend worden wanneer de sleutel nog in het slot zit. Als het bovenlicht groot genoeg is, kunnen de inbrekers zelfs naar binnen klimmen. En dat wil je niet, toch?

Klepraam met barrièrestang

Een veelgebruikte beveiliging op bovenlichten is de barrièrestang. De barrièrestang voorkomt dat een inbreker naar binnen kan klimmen. Veilig, maar het kan nog veiliger. Je kunt namelijk het bovenlicht afsluiten met een wegdraaibare SKG** DX raamuitzetter. Dit doen sommige mensen niet, omdat de ruimte tussen het kozijn en de barrière stang vaak te klein is voor zo’n standaard SKG raamuitzetter. Dat moet vast ook anders kunnen…

Marree heeft de oplossing

Het assortiment raamuitzetters SKG**® is aangevuld met een type met de kortste hendel in de markt: RUZ-WK-300SS. De minimaal benodigde ruimte tussen kozijn en barrièrestang hoeft nu nog maar 14 cm te zijn. Dit is voldoende om dit type SKG raamuitzetter wegdraaibaar goed te laten functioneren. De raamuitzetter is in RVS/antraciet uitvoering verkrijgbaar en is perfect te combineren met onze andere raamsluitingen en –uitzetters.

Bestel de DX Raamuitzetter SKG** direct online of kom langs in onze winkel. Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via 0341-467755 of verkoop@marree.nl.

Bestel in onze webshop

 

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten