Elektrische gereedschappen voor professioneel gebruik

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. FEIN behoort al 150 jaar tot de toonaangevende fabrikanten wereldwijd van elektrisch gereedschap. De FEIN elektrische gereedschappen zijn speciaal ontworpen om het werk in de bouw en industrie een stukje makkelijker te maken. Voor elke toepassing het juiste gereedschap: boren, schroeven, schuren/slijpen, zagen, snijden, vijlen, polijsten en reinigen. Zowel accu als kabelgebonden. Zo heb jij altijd het juiste (elektrisch) gereedschap voor jouw klus.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

FEIN producten

De multimaster van Fein

Met de oscillerende FEIN multitools klaren professionals de klus. Dat is precies waar de naam MULTIMASTER voor staat. In de FEIN MULTIMASTER zit meer dan 50 jaar ervaring en pioniersgeest. Meer dan 160 patenten voor onze multitools en meer dan 100 voor de FEIN-accessoires zorgen ervoor dat jij altijd simpeler, veiliger en sneller kunt werken.

Of het nu gaat om verbouwen, renoveren of de auto-industrie – overal ter wereld vertrouwen professionals op het origineel van FEIN bij het doen van hun werk. Meer dan 5 miljoen van onze oscillerende elektrische gereedschappen bewijzen dagelijks hun waarde in de zwaarste toepassingen. Het maakt de MULTIMASTER tot een van de meest verkochte multitools ter wereld en de absolute nr. 1 op de markt.

Voor topkwaliteit sluit FEIN geen compromissen. Zij produceren de MULTIMASTER volgens de strengste kwaliteitsnormen en met de meest uitgebreide testprocedures. MULTIMASTER – 1000 mogelijkheden, 1 systeem. Zagen, slijpen, polijsten, doorslijpen, vijlen, schaven, snijden en reinigen.

Fein Multimaster

FEIN Multimaster

Bekijk de video en ontdek de voordelen van de FEIN Multimaster

mulitmaster fein marre

Bestel jouw FEIN producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment FEIN producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze FEIN specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten