ESSVE bevestigingsmateriaal

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. ESSVE ontwikkelt al sinds 1970 bevestigingstechniek die jou helpt om iedere klus te klaren. Van een groot assortiment spaanplaatschroeven en vlonderschroeven tot uitvulplaatje en diverse soorten pluggen. Naast kwalitatief goede producten, biedt ESSVE een uniek en gepatenteerd systeem: de ESSBOX. De ESSBOX is een handig opslagsysteem waarbij je alle bevestigingsmiddelen kunt bewaren in een handige box. Gegarandeerd dat jouw werk hierdoor een stuk eenvoudiger en overzichtelijker wordt!

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

ESSVE: kies voor gemak en kwaliteit

Naast kwalitatief goede producten, biedt ESSVE een uniek en gepatenteerd systeem: de ESSBOX. De ESSBOX is een opslagsysteem waarbij je alle bevestigingsmiddelen kunt bewaren in een handige box.

HANDIG TRANSPORT
De materialen van ESSVE zijn handig te verplaatsen naar de bus of het magazijn. Dit geldt ook als je aan het werk bent, je hebt de materialen altijd bij de hand. Dit scheelt je vaak heen en weer lopen naar de bus of het magazijn.

GEEN VERLIES
Heb je vaak last van gescheurde verpakkingen of vochtige kartonnen doosjes door de regen? Dat is met ESSVE verleden tijd. Door het gemakkelijke systeem raak je geen materialen meer kwijt. 

TIJDWINST
Je hebt vanaf nu alles snel bij de hand waardoor je niet meer mis grijpt. Dit scheelt onnodig naar het magazijn of de winkel rijden. 

OVERZICHT
In één oogopslag zie jij wat je meeneemt. Alles is overzichtelijk geordend door het handige opbergsysteem van ESSVE.

Marree_ESSVE_bevestigingsmateriaal

ESSVE – ESSBOX

Bekijk de video en ontdek de voordelen van de ESSVE – ESSBOX.

Bestel jouw ESSVE producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment ESSVE producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze ESSVE specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2023 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten