GarantieMinimaal 1 jaar garantie

Op alle bij Marree Technische Groothandel B.V. gekochte artikelen heeft u ten minste 1 jaar garantie.

Fabrieksgarantie

Fabrikanten geven fabrieksgarantie op hun producten. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie vindt u terug in de gebruiksaanwijzing van het artikel.

Als de klacht gegrond is, komen alle kosten binnen de garantietermijn voor rekening van Marree Technische Groothandel B.V. . Servicemedewerkers die technische kennis hebben over het specifieke apparaat en/of merk helpen u dan bij het oplossen van de artikelklacht. Uiteraard zijn wij verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van de klacht.

Na de garantietermijn

Zodra u een artikelklacht bij ons meldt, bekijken wij of er garantie van toepassing is en wat een passende oplossing voor het probleem is. Maar ook na afloop van de garantietermijn kunt u met een gegronde klacht bij ons terecht. Kunt u redelijkerwijs verwachten dat een artikel na een bepaalde periode en bij normaal gebruik nog goed zou moeten functioneren en is het gebrek aan het product buiten uw schuld om ontstaan, dan zullen wij het artikel repareren of vervangen. In alle gevallen bewaken wij de snelle afhandeling van de klacht.

Gegronde klacht

De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:
• Beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
• Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
• Normale slijtage
• Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Contact

Heeft u een vraag over de garantie van een product? Neem contact met ons op!
Telefoon: 0431-46 77 55
E-mail: verkoop@marree.nl