GPF CombiVariHét flexibele deurbeslag

Het unieke GPF CombiVari-systeem biedt u de volledige keuzevrijheid in het samenstellen van het deurbeslag. In drie eenvoudige stappen is het ideale deurbeslag samen te stellen. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos.

In onze winkel in Harderwijk én onze webwinkel zijn de diverse materialen beschikbaar. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Meer informatie over GPF deurbeslag?

Kom langs in de winkel en laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Contact

0341-467755    verkoop@marree.nl

GPF deurbeslag materialen

 

GPF roestvrij staal

RVS heeft iets tijdloos over zich. Een architectonische en zakelijke uitstraling. Sierlijke bijzaken worden achterwege gehouden en de aandacht ligt op sportief. In mat geborsteld of gepolijst een aangename meerwaarde voor uw interieur.

Nu bestellen

 

GPF smeedijzer

Het GPF smeedijzer is door de aantrekkelijke vormen en de zwarte kleur van alle tijden. Het hoort bij romantiek en bij robuust. Het smeedijzer is gemaakt van gegoten staal en daarna afgewerkt met een zwart licht glimmende poedercoating.

Nu bestellen

 

GPF zwart

Speciaal geselecteerde RVS producten van GPF bouwbeslag zijn voorzien van een sterke poedercoating in zwart of wit met een voelbare structuur. De zwarte producten zijn in de kleur: RAL 9005. Beide soorten zijn in een matte uitvoering.

Nu bestellen

 

GPF PVD koper

De PVD koper producten zijn warm en intens van kleur. De roodbruine kopertint geeft een rijke beleving. Het basismateriaal is RVS, afgewerkt met een sterke PVD coating in koperkleur en past zowel bij een modern licht als warm donker interieur.

Nu bestellen

 

GPF aluminium

Het materiaal aluminium met de parel F1 finish zorgt voor sprankeling! Het deurbeslag van GPF aluminium heeft strakke, architectonische lijnen. Het is geordend, het is mooi en heeft een vaste structuur. Opvallend modern in een bijzonder jasje.

Nu bestellen

 

GPF PVD antraciet

Duurzaam en sterk zijn woorden die passen bij deze finish. Het antraciet heeft een diepe intense grijs zwarte vulling. Door de RVS basis van de PVD producten ontstaat industriële uitstraling. De PDV coating geeft uitstekende bescherming.

Nu bestellen

 

GPF wit

Speciaal geselecteerde RVS producten van GPF bouwbeslag zijn voorzien van een sterke poedercoating in zwart of wit met een voelbare structuur. De witte producten zijn in de kleur: RAL 9016. Beide soorten zijn in een matte uitvoering.

Nu bestellen

 

GPF PVD messing satin

Ervaar de schitterende borsteling in de messing satin producten. Voorzien van een duurzame PVD coating zijn de producten beschermd tegen weerinvloeden en intensief gebruik. PVD producten zijn uitstekend buiten en binnen toepasbaar.

Nu bestellen

Marree Technische Groothandel HarderwijkDé aanbieder van GPF deurbeslag

Het flexibele systeem van GPF is uitgebreid te zien in onze groothandel in Harderwijk.

Meer informatie over GPF deurbeslag?

Kom langs in de winkel en laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Contact

Marree Technische Groothandel B.V.
Archimedesstraat 5
3846 CT Harderwijk