GPF DeurbeslagGPF CombiVari verkrijgbaar in verschillende designs

GPF DEURBESLAG COMBI VARIO

GPF CombiVari is in alle finishes deurkrukken beschikbaar. GPF deurkrukken en knopkrukken passen op alle GPF rozetten en schilden. De ontelbare combinatie mogelijkheden geven maximale vrijheid in keuze tussen deurkruk, rozet of schild.

 

GPF roestvrij staal

RVS heeft iets tijdloos over zich. Een architectonische en zakelijke uitstraling. Sierlijke bijzaken worden achterwege gehouden en de aandacht ligt op sportief. In mat geborsteld of gepolijst een aangename meerwaarde voor uw interieur.

Nu bestellen

 

GPF smeedijzer

Het GPF smeedijzer is door de aantrekkelijke vormen en de zwarte kleur van alle tijden. Het hoort bij romantiek en bij robuust. Het smeedijzer is gemaakt van gegoten staal en daarna afgewerkt met een zwart licht glimmende poedercoating.

Nu bestellen

 

GPF zwart

Speciaal geselecteerde RVS producten van GPF bouwbeslag zijn voorzien van een sterke poedercoating in zwart of wit met een voelbare structuur. De zwarte producten zijn in de kleur: RAL 9005. Beide soorten zijn in een matte uitvoering.

Nu bestellen

 

GPF PVD koper

De PVD koper producten zijn warm en intens van kleur. De roodbruine kopertint geeft een rijke beleving. Het basismateriaal is RVS, afgewerkt met een sterke PVD coating in koperkleur en past zowel bij een modern licht als warm donker interieur.

Nu bestellen

 

GPF aluminium

Het materiaal aluminium met de parel F1 finish zorgt voor sprankeling! Het deurbeslag van GPF aluminium heeft strakke, architectonische lijnen. Het is geordend, het is mooi en heeft een vaste structuur. Opvallend modern in een bijzonder jasje.

Nu bestellen

 

GPF PVD antraciet

Duurzaam en sterk zijn woorden die passen bij deze finish. Het antraciet heeft een diepe intense grijs zwarte vulling. Door de RVS basis van de PVD producten ontstaat industriële uitstraling. De PDV coating geeft uitstekende bescherming.

Nu bestellen

 

GPF wit

Speciaal geselecteerde RVS producten van GPF bouwbeslag zijn voorzien van een sterke poedercoating in zwart of wit met een voelbare structuur. De witte producten zijn in de kleur: RAL 9016. Beide soorten zijn in een matte uitvoering.

Nu bestellen

 

GPF PVD messing satin

Ervaar de schitterende borsteling in de messing satin producten. Voorzien van een duurzame PVD coating zijn de producten beschermd tegen weerinvloeden en intensief gebruik. PVD producten zijn uitstekend buiten en binnen toepasbaar.

Nu bestellen