EVVA XesarElektronisch sluitsysteem

Meer informatie over Xesar van EVVA

Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem is ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk. Het biedt bedrijven een groot aantal producten en toepassingsmogelijkheden, net als een tijdloos mooi ontwerp. De eenvoudige montage, de gratis Xesar-software en de unieke EVVA-KeyCredits zijn maar een paar van de talloze Xesar-voordelen.

Xesar | Het systeem in één oogopslag

1. Xesar heeft met in totaal vier producten de passende oplossing voor elke toegangssituatie. De producten passen zich daarbij zowel qua functie als qua ontwerp perfectaan hun omgeving aan.

2. Xesar biedt diverse identificatiemedia die ervoor zorgen dat de gebruiker zich bij de deur kan identificeren om toegang te krijgen. U kunt daarbij kiezen tussen kaarten, sleutelhangers en combisleutels.

3. Alle toegangsrechten worden verstrekt in de Xesar-software. Via een codeerstation wordt de informatie van de Xesar-software doorgegeven aan de Xesar-identificatiemedia. Op die manier worden gemakkelijk elektronische sleutels aangemaakt. De Admin-Card, die nodig is voor de programmering, zorgt voor extra veiligheid. Zonder deze kaart kunnen geen toegangsrechten worden verstrekt.

4. De Xesar-tablet is een praktische en handige begeleider, die de Xesar-software synchroniseert met de afzonderlijke deuren. Zo krijgt u bijvoorbeeld informatie over nieuwe continue openingen of gewiste rechten via de blacklist en worden gebeurtenissen uitgelezen en aan de Xesar-software doorgegeven.

Meer informatie over EVVA Xesar?

Meer weten over elektronische sluitsystemen, neem contact op met onze verkoopafdeling voor advisering en/of vragen via telefoon 0341-467755 of e-mail verkoop@marree.nl.