Nieuwe coronamaatregelen

Lees meer over de mogelijkheden

Update 14 december 2020, 20:30 uur

De verspreiding van het coronavirus zorgt er voor dat wij anders met elkaar moeten omgaan. Marree is zich hiervan bewust en hanteert extra maatregelen om de kans op besmettingen te minimaliseren. Onze winkel blijft open voor professionele klanten en particuliere klanten kunnen online bestellen via de webshop. Het blijft ook mogelijk om je bestelling op te halen in de winkel. 

Wil je iets bestellen? Dat kan heel makkelijk! Via onze webshop, de Marree Bestel-app, Whatsapp, of bel; 0341-467755. En zoals altijd, staan we bij Marree 24/7 voor je klaar. Daarom gaan we nu nog een stap verder. Met onze eigen bezorgservice bezorgen onze mannen de spullen gratis bij jou op locatie. Niet alleen ‘s middags, maar de hele dag door!

Bestellen via de webshop

Via onze webshop heb je toegang tot ons hele assortiment en kun je nog gewoon je bestelling doorgeven. Ga naar shop.marree.nl en vul je winkelmand met de artikelen die je nodig hebt. Heb jij al een account? Dan kun je inloggen en meteen bestellen. Heb je nog geen account? Neem dan contact met ons op via verkoop@marree.nl of bel 0341-467755 en we maken direct een account voor je aan. Zo kun óók jij snel en makkelijk bestellen.

Bestellen via de Marree Bestel-app

De bestel-app van Marree is ook een makkelijke manier om jouw favoriete artikelen te bestellen. Met de handige scanfunctie scan je het artikel of je gebruikt de snelle zoekfunctie. Met de app heb je dus ook toegang tot ons hele assortiment. Heb jij de app nog niet gedownload? Doe dit dan direct en profiteer van de voordelen.

Telefonisch bestelling doorgeven

Vind je het toch fijner om je bestelling telefonisch door te geven? Onze medewerkers staan voor je klaar om je bestelling op te nemen. Je kunt ons bereiken op: 0341-467755

Bezorgen of ophalen?

We doen ons uiterste best om te zorgen dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Er zijn verschillende manieren om je bestelling te ontvangen:

  • Come & Go afhaalservice: onze winkel blijft geopend om je bestelling af te halen. Bel en binnen 15 min staat de order voor je klaar. 
  • Onze Afhaalkluis: jouw bestelling kun je ook na openingstijden ophalen. We zetten het voor je klaar in de kluis en jij kunt het afhalen wanneer het jou uitkomt. 
  • Eigen bezorgservice: Met onze eigen bezorgservice bezorgen we jouw spullen gratis* bij jou op locatie. Niet alleen ‘s middags, maar de hele dag door!

* Gratis bezorging geldt bij een besteding vanaf €100, binnen een straal van 25 km vanaf Harderwijk met onze eigen bezorgservice.

Ondanks de roerige tijden doen we ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Mocht het vanwege de drukte wat langer duren, dan houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de status van de bestelling. 

Mochten er vanuit de overheid nieuwe, strengere maatregelen worden opgelegd dan nemen we deze direct in acht. Voor vragen over onze maatregelen kun je contact met ons opnemen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.