Coronavirus: lees hier de maatregelen die Marree neemt

maatregelen marree corona

De winkel is open op een manier die veilig is voor klanten en medewerkers

Marree houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Onze winkel blijft vooralsnog open. We waarderen het enorm dat onze medewerkers zich in deze bijzondere situatie zo inzetten voor al onze klanten. Uiteraard heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om deze reden hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen.

Voorzorgsmaatregelen in de winkel

Om de gezondheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen, hanteren wij ook de richtlijnen die zijn voorgelegd door het RIVM:

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Draag een mondkapje;
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst;
  • Kom zoveel mogelijk alleen én doe doelgericht aankopen;
  • Betaal liever via pin dan contant;
  • Volg aanwijzingen van medewerkers op en kom bij drukte op een later moment terug;
  • Als je gezondheidsklachten hebt zoals verkouden, hoesten en/of koorts vragen we je om thuis te blijven en de bestelling online te doen.

Online bestellen

Het blijft natuurlijk mogelijk om via de webshop* te bestellen, graag zelfs. Je kunt de bestelling vervolgens ophalen in de winkel of we bezorgen het zoals gewoonlijk aan huis. We gaan nog steeds voor ‘vandaag voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag gratis bezorgd**’. Mocht het gezien deze roerige tijd niet lukken, dan houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de status van de bestelling.

We blijven de informatie die beschikbaar komt via het RIVM en de GGD nauwgezet volgen en zullen hiernaar handelen. Indien nodig wordt deze pagina geüpdatet.

* Indien je nog geen inloggegevens hebt voor de webshop, kun je deze gemakkelijk opvragen bij de afdeling verkoop via 0341-467755 of verkoop@marree.nl
** Levertijd ‘vandaag voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd’ is geldig bij bestellingen binnen een straal van 25 km. Anders is het ‘voor 16.00 uur besteld, morgen gratis bezorgd’. Gratis bezorgd geldt bij bestellingen vanaf €100.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.