Uitnodiging: Aanmeten otoplastieken bij Marree

Aanmeten otoplastieken

Op 30 januari van 16:00-17:00 organiseert Marree een middag voor het aanmeten van uw otoplastieken. Wilt u ook uw otoplastieken aan laten meten? Neem telefonisch contact op, stuur een mailtje of kom langs bij Marree en schrijf u in bij de balie.

Otoplastieken controleren op lekdichtheid
Heeft u al otoplastieken? Meld u dan aan voor een lektest op 30 januari van 16:00-17:00.

Aanmelden

Het assortiment van Variphone

Het gehoor is een complex en uiterst gevoelig zintuig waarmee zorgvuldig dient omgegaan te worden. Het stelt ons in staat om adequaat te functioneren, onderling te communiceren of te genieten van onze favoriete muziek. Het gehoororgaan is echter zeer kwetsbaar. Hoge geluidsniveaus verstoren niet alleen onze communicatie maar veroorzaken directe nadelige gevolgen. Het belangrijkste nadelige gevolg is weliswaar gehoorschade, en dit is een onomkeerbaar proces! Immers, lawaaidoofheid staat in vele landen in de top 3 der beroepsziekten. Om dit te voorkomen biedt Marree Technische Groothandel in samenwerking met Variphone een modern assortiment gehoorbescherming op maat aan.

Wat kunt u verwachten van Variphone?

  •  Optimaal draagcomfort door maatwerk
  •  Hard of zacht materiaal
  •  Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  •  Communicatie blijft mogelijk
  •  Mogelijkheid tot lektesten
  •  Mogelijkheden tot repetitieve functiecontroles
  •  Productcertificaten aantoonbaar

5 tips om u en uw medewerkers optimaal te beschermen tegen schadelijk lawaai.

TIP 1: Check of de betreffende gehoorbeschermer voorzien is van een EU-conformiteitsverklaring. Op deze manier bent u zeker dat de door u geselecteerde gehoorbeschermer voldoet aan de eisen van de verordening en leidt tot een gegarandeerde bescherming. Lawaai geïnduceerd gehoorverlies is ten slotte officieel erkend als een onomkeerbaar gevaar voor de gezondheid en nog steeds een van de meest gemelde beroepsziektes. 

TIP 2: Kies voor levering met functietest. Niet enkel bij levering maar ook jaarlijks is het verplicht te controleren of de gehoorbeschermer naar behoren functioneert! Een kleine lekkage kan leiden tot een aanzienlijke vermindering van de te verwachten demping en vervolgens onomkeerbare schade. 

TIP 3: Ga voor traceerbaarheid! Een efficiënt software systeem verlicht niet alleen de taken van de markttoezichtautoriteiten wanneer zij producenten opsporen die non-conforme PBM op de markt aanbieden maar biedt u ook als voordeel dat u en uw medewerkers ten alle tijden inzicht hebben in de resultaten en rapportages van de geleverde producten en diensten. Kortom totale ontzorging. 

TIP 4: Koop bij een producent die de nieuwe verordening naleeft zoals het hoort! De nieuwe CEmarkering zal verplicht aanwezig zijn op al onze producten. Eveneens zal Variphone International jaarlijks onderworpen worden aan een strenge audit. Een Erkend Keuringsinstituut zal de producten grondig inspecteren. Deze strenge controle zal leiden tot een hoger kwaliteitsniveau.

TIP 5: Ga voor meer en kies voor meer dan een oordop! Geen losse maatregelen maar een samenhangend beleid op lange termijn zal leiden tot het behoud van een goed en gezond gehoor van uw medewerkers.

De producten van Variphone ontdekken? Kom langs bij Marree en laat u persoonlijk adviseren.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.