Eén accu voor 160 machines

Als hovenier of professional in de bouw werk je ongetwijfeld met meerdere machines . Hoe gemakkelijk is het als je hierbij met één accusysteem kunt werken. Niet alleen voor op het werk, maar ook handig voor thuis. Pak je de accu’s gewoon uit je bus!

Met de accu’s van Makita presteert uw elektrisch gereedschap weer als nieuw. Klussen worden op volle kracht uitgevoerd zonder de accu steeds op te hoeven laden. Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu).

De accu’s van Makita zijn geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Bekijk de accu’s van Marree nu in de shop.

Bekijk in de shop!
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.