Uniek assortiment inlegzolen bij Marree

Armor Secosol Complete+

Armor introduceert een nieuw assortiment inlegzolen genaamd Secosol Complete+. Met dit concept kan Marree u een unieke inlegzool bieden die voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheidsschoenen en hun certificering. Tot voor kort was het helaas onmogelijk om u te voorzien van een individuele ESD inlegzool welke ook nog aan alle wettelijke eisen voldeed. Met Secosol bied Marree u nu de oplossing!

Veiligheidsschoenen en inlegzolen dienen naast het bieden van de beste en hoogste draagcomfort ook te voldoen aan allerlei eisen. Met de modernste diagnosemogelijkheden en machines zijn de inlegzolen geproduceerd. Hierbij heeft u alle mogelijke opties in hardheid, schokdemping en afdek. Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies op maat!

Armor inlegzool
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.