Marree laat er geen gras over groeien

Gratis Accu van makita!

Van 1 april tot en met eind juli ontvangt u een gratis accu bij aankoop van 18 V en 2×18 V tuin- en parkmachines. Wanneer u een tuin- en parkmachine aanschaft in de actieperiode en deze registreert voor verlengde garantie, dan wordt de gratis 5,0 Ah accu van Makita gratis thuis gestuurd.

Accugereedschap heeft veel voordelen. Geen (verleng)snoeren meer waar u doorheen kunt maaien of knippen. Minder onderhoudskosten. Altijd makkelijk starten en geen brandstof, waardoor u bespaart én niet langer schadelijke dampen produceert. Én minder geluid; wat op veel plaatsen erg plezierig is voor gebruiker en omwonenden.

Of u nou voor uw werk of voor uw plezier actief bent in de tuin, Makita heeft een complete lijn krachtige accu tuinmachines. Die kracht komt uit één of twee 18 V accu’s.
Neem een kijkje op de website van Makita voor een overzicht van de accu tuinmachines.

Bekijk nu!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.