Marree organiseert fietstocht op 18 mei

Marree Technische Groothandel organiseert op zaterdag 18 mei een fietstocht over de Veluwe. Heeft u een mountainbike of een racefiets, bent u een beginner of hoort u bij de gevorderde fietsers, wij hebben verschillende routes voor u uitgezet welke onder begeleiding gefietst zullen worden. De tocht start om 10:00 uur vanaf de Archimedesstraat in Harderwijk. Inschrijven kan tot en met 11 mei a.s. Het aantal deelnemers is gelimiteerd. Programma: 09.30 uur Ontvangst met koffie/thee 10.00 uur Start fietstocht deel 1 11.30 uur Koffiestop met appelgebak 12.30 uur Start fietstocht deel 2 14.00 uur Einde fietstocht, afsluiting met hapje en drankje Fietsgroepen & routes: U kunt kiezen uit verschillende fietsgroepen en routes (mits voldoende aanmeldingen). Groep 1 Mountainbike rustig 25 km vlakke route Groep 2 Mountainbike normaal 35 km heuvelachtige route Groep 3 Mountainbike snel 50 km heuvelachtige route Groep 4 Wielrennen normaal 75 km 28-30 km/uur Groep 5 Wielrennen snel 100 km 31-33 km/uur Gratis inschrijven: Inschrijven kan via: fietsen@marree.nl o.v.v. bedrijfsnaam, namen deelnemers, fietsgroep (1,2,3,4 of 5). Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, stel ze dan aan Henk of Robert. Let op! -Het aantal inschrijvingen is gelimiteerd. -De inschrijving sluit op 11 mei. -U dient zelf voor een fiets te zorgen. -Tijdens het fietsen bent u verplicht om een helm te dragen. -Deelname fietstocht is op eigen risico. -Zorg dat u op tijd bent en fiets-klaar staat! We starten exact om 10.00 uur. Adresgegevens: Marree Technische Groothandel Archimedesstraat 5 3846 CT Harderwijk    
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.