Nieuw van Starlock: universele aansluitingen

NU 15% korting op het volledige assortiment van Starlock!

Wat is Starlock precies?

Starlock is de nieuwe, standaard aansluiting voor oscillerende machines in de markt, waarbij het accessoire past bij het vermogen van de betreffende machine. FEIN heeft de nieuwe aansluiting samen met Bosch ontwikkeld.

Starlock is ingedeeld in drie vermogensklassen:

  1. Starlock: de nieuwe aansluiting voor de onderste vermogensklasse. Starlock kun je gebruiken op alle oscillerende machines van FEIN en alle gangbare multitools met de 12-pin opname.
  2. StarlockPlus: de middelste vermogensklasse. StarlockPlus kun je ook gebruiken op alle oscillerende machines van FEIN en multitools van andere merken met de StarlockPlus opname.
  3. StarlockMax: de zwaarste vermogensklasse. StarlockMax kan op de FEIN SuperCut Construction en multitools van andere merken met StarlockPlus opname.

Op een StarlockMax machine kunnen overigens de StarlockPlus en Starlock accessoires direct (zonder adapter) gezet worden.

Door deze codering zorgt FEIN ervoor dat het juiste zaagblad wordt gebruikt op de juiste machine.

Wat zijn de voordelen van Starlock?

Starlock is een uniform opzetsysteem, ontwikkeld door Bosch & Fein, om één standaard te creëren voor meerdere merken. Starlock is compatibel met de merken Bosch, Fein, Makita, Milwaukee, Ridgid en Rockwell.

De voordelen van Starlock zijn:

  • 35% sneller werken (door perfecte passing accessoire-machine)
  • Wisselen van accessoires binnen 3 seconden (Quick-In)
  • Het juiste accessoire op de juiste machine, zonder adapters
  • Geen losse spanstift/sleutel

Ook het machinepakket van FEIN is uitgebreid; FEIN levert voor iedere toepassing in iedere vermogensklasse de juiste machine met Starlock opname.

Naast de veelgebruikte 230V machines, heeft FEIN een sterke, aantrekkelijke lijn accu machines op 12V en 18V neergezet.

De MultiMaster, SuperCut en alle accu machines zijn voorzien van anti-vibratie: 70% minder trillingen en 50% minder geluid.

Bekijk Starlock assortiment

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.