Marree: het adres voor alles van Makita

In onze showroom hebben we een groot assortiment van Makita staan. De collectie van Makita is echter nóg groter. We kunnen alle producten voor u bestellen. Makita beschikt over een groot magazijn in Nederland waar alles op voorraad is en snel geleverd wordt. Bij Marree weten we precies wat er allemaal is en we kunnen u deskundig adviseren. Het uitgebreide 18Volt assortiment van Makita is dus slechts deels aanwezig in de winkel. Het bestaat inmiddels uit 130 verschillende producten.

Steeds zwaardere klussen met accugereedschap
Omdat veel gebruikers al accu’s en laders hebben zijn alle producten ook als losse body verkrijgbaar. Van boormachine tot boorhamer, van cirkelzaag tot afkortzaag of kettingzaag, van draadeindknipper tot betonvlechter en van gras- of bosmaaier tot bladblazer, het is allemaal verkrijgbaar en werkt op één en dezelfde accu. Of op twee accu’s. Dankzij de ontwikkeling van de motortechnologie, denk aan koolborstelloze motoren, worden steeds zwaardere klussen mogelijk met accugereedschap. Makita biedt boorhamers, afkortzagen, haakse slijpers, invalcirkelzagen, haakse boormachines, reciprozagen, stofzuigers en een professioneel assortiment tuin en parkmachines aan met 2 accu’s. Qua kracht doen ze niet meer onder voor gesnoerd.

Bekijk Makita assortiment
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.