Marree gaat verhuizen en wijzigt naam & huisstijl

Marree Bouw & Techniek verhuist aankomend weekend naar bedrijventerrein Lorentz III. Vanwege deze verhuizing is de ‘oude’ locatie op de Van Leeuwenhoekstraat vrijdag 8 juni gesloten. Vanaf maandag 11 juni opent Marree de deuren van het nieuwe pand aan de Archimedesstraat. Ook wijzigt Marree de bedrijfsnaam en huisstijl. Nieuwe ontwikkelingen die ervoor zorgen dat Marree klaar is voor de toekomst!

Het nieuwe pand van Marree is met een oppervlakte van 2250 m2 drie keer zo groot als het huidige onderkomen. Dankzij de beschikbare ruimte kan Marree klanten nog beter van dienst zijn. Straks biedt Marree een 24/7 afhaalkluis – waardoor bestellingen ook buiten de reguliere openingstijden afgehaald kunnen worden – en ruime parkeergelegenheid. Ook een speciale instructieruimte waarin straks cursussen over producten worden gegeven tilt het service-aanbod naar een nog hoger niveau. De veel grotere showroom biedt ruimte voor uitbreiding van het assortiment, zowel bij bestaande als nieuwe merken.

Naamswijziging en nieuwe huisstijl
Gelijktijdig met de verhuizing past Marree de bedrijfsnaam aan naar Marree Technische Groothandel B.V. en introduceert het een nieuwe huisstijl inclusief nieuw logo als groothandel verzorgt Marree namelijk zelfs het gereedschapsbeheer voor enkele grote, landelijke uitzendbureaus. De nieuwe huisstijl van Marree is fris, helemaal van deze tijd en straalt uit waar Marree voor staat: duidelijkheid, vertrouwen en stabiliteit.

Vanaf maandag 11 juni geopend op nieuwe locatie
Vanwege de verhuizing is de technische groothandel vrijdag 8 juni de gehele dag gesloten. De daaropvolgende maandag (11 juni) opent Marree om 07:30 uur de deuren van het nieuwe pand aan de Archimedesstraat. De feestelijke opening voor klanten en relaties vindt plaats na de bouwvak, op donderdag 6 september.

Let op: ook de webshop is vrijdag 8 juni grotendeels niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Onze nieuwe gegevens
Marree Technische Groothandel B.V.
Archimedesstraat 5
3846 CT Harderwijk

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.