Webshop verhuisd naar Shop.marree.nl

Sinds begin deze maand is de webshop van Marree Bouw & Techniek verhuisd naar een nieuw digitaal adres: Shop.marree.nl. Hierdoor is het voor klanten nog gemakkelijker om het totale assortiment online te bekijken én direct te bestellen.

De webshop van Marree Bouw & Techniek staat al een aantal jaren live en wordt inmiddels steeds meer gevonden door zowel bestaande als nieuwe klanten. Het omvangrijke assortiment – maar liefst 130.000 producten -, de vlotte bestelprocedure en snelle bezorgservice wordt door klanten als zeer snel en gebruiksvriendelijk ervaren.

Bestellen op Shop.marree.nl is heel eenvoudig. Het assortiment is onderverdeeld in duidelijke categorieën en bij ieder product is de actuele voorraad aangegeven. Bestellen kan eenvoudig mét of zonder account.

De verhuizing van de webshop naar het aparte domein Shop.marree.nl biedt de mogelijkheid om de website Marree.nl verder uit te breiden met nieuwe inhoud, dus blijf de site in de gaten houden.