Juiste gehoorbescherming

De juiste gehoorbescherming kan (permanente) gehoorschade voorkomen. Op de bouwplaats en tijdens het klussen worden allerlei werkzaamheden uitgevoerd die het nodige lawaai produceren. Bij te lange blootstelling aan te harde geluiden treedt schade aan het gehoor op, van suizen en tijdelijk gehoorverlies, tot permanent niks meer kunnen horen. Het is daarom belangrijk goede, passende gehoorbescherming te gebruiken.

GEHOORBESSCHERMING 3M PELTOR OPTIME II SNR 31 DB(A) MET HOOFDBEUGEL OF HELMBEVESTIGING.

De 3M Peltor Optime II biedt maximale demping, ook bij zeel lage frequenties. Deze gehoorbeschermer is een geschikte keuze voor het beschermen van het gehoor in omgevingen met aanzienlijke industriële ruis of bouwmachines, zoals landbouwwerkzaamheden en luchthavens. De afdichtringen zijn gevuld met een unieke combinatie van vloeistof en schuim en bekleed met een zacht, bedrukt en hygiënisch folie.

– Ideale gehoorbescherming tegen lawaai als gevolg van omgevingen met aanzienlijke industriële lawaai of bouwmachines.

– Zachte, brede kussens helpen de druk rond de oren te verminderen en verbeteren het draagcomfort.

– Grote ruimte binnen de cup helpt vocht- en warmteophoping te verminderen

– Makkelijk schoon te maken: de kussens zijn eenvoudig te bevestigen en vervangen.

OORDOP M-SAFE

De M-Safe 8010-R wegwerpoordopjes hebben een uitstekende geluidsdemping (gemiddelde dempingswaarde SNR 37 dB(A)). De zachte schuimstof zit als gegoten in ieder oor en is dankzij de conische vorm eenvoudig in het oor te brengen.

3M EAR OORDOP (250PR) CLASSIC

De 3M EAR Classic oordopjes zijn gemaakt van 100% recyclebaar polymeer, dat zich aanpast aan het gehoorgang van de drager. De dopjes hebben een gemiddelde dempingswaarde van SNR 28dB (A).

Klik hier voor het productoverzicht

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.