OXXA Safety Gloves

In Nederland loopt men tijdens bouw- en constructiewerkzaamheden jaarlijks zo’n 260.000 hand- en polsverwondingen op. Bovendien is wettelijk bepaald dat de wetgever de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar dient te stellen aan werknemers. Het is daarom zeer belangrijk om aandacht te besteden aan de juiste handbescherming.
OXXA ontwikkelt en produceert moderne werkhandschoenen van hoge, constante, gecertificeerde kwaliteit en met het grootste draagcomfort om de veiligheid en tevredenheid van de gebruikers te verbeteren en de productiviteit op de werkvloer te verhogen.

WAAROM OXXA?

-Gemaakt van de beste materialen.
-Comfortabele producten met een moderne uitstraling, zeer goede pasvorm, grip en vingergevoeligheid.
-Klein, overzichtelijk en compleet assortiment.
-Langere levensduur, waardoor lagere kostprijs.
-Producten voldoen aan diverse normeringen.

NIEUW: OXXA DYNEEMA® DIAMOND TECHNOLOGIE

Recentelijk heeft OXXA de Dyneema® Diamond geïntroduceerd. Deze technologie is een baanbrekende nieuwe vezel op het gebied van snijbestendigheid. De vezel is ontwikkeld door DSM Dyneema en is een verbetering op de al gevestigde snijbestendige vezel met Dyneema® die nu al miljoenen handen beschermt overal ter wereld. De vezel verdubbelt de snijbestendigheid en het comfort en zet een nieuwe standaard in de industrie voor handbescherming. Dyneema® Diamond Technology haalt een snijniveau 5 conform de EN388 norm zonder het gebruik van glasvezel of staal. Samen met de hoge abrasie weerstand zorgt Dyneema® Diamond Technology niet alleen voor een verbeterde duurzaamheid en levensduur van beschermende handschoenen maar ook voor een verhoging van de veiligheid en de productiviteit

Bekijk en bestel de producen van OXXA via de webshop of kom langs in onze showroom.