FEIN Starlock machines

FEIN heeft de Starlock aansluiting ontwikkeld in samenwerking met Bosch, zodat gebruikers met een uniforme standaard kunnen werken. De Starlock gereedschappen zijn inzetbaar met de vernieuwde systemen van FEIN (MultiTasker, MultiTalent, SuperCut) en Bosch, maar ook met machines van andere fabrikanten met een 12-punts aansluiting. Hierdoor zijn de gereedschappen en accessoires compatibel met de meeste machines op de markt.

WAAROM STARLOCK AANSLUITING?

-Universele aansluiting voor Multitools voor de toekomst
-Binnen 3 seconden van accessoire wisselen.
-Werk 35% sneller door spelingsvrije opname en stijvere accessoires.
-Eenvoudige en lichte bediening, geen opspanfouten en geen losse bout.
-Accessoires passen ook op oudere types en machines met een 12-punts aansluiting van andere fabrikanten.

DRIE VERMOGENSKLASSEN VOOR STARLOCK ACCESSOIRES

Starlock accessoires worden aangeboden in drie klassen om overeen te komen aan de kracht van de gekozen machine: Starlock, StarlockPlus en StarlockMax. De categorie Starlock heeft betrekking op de onderste vermogensbereik en is compatibel met alle FEIN oscillerende elektrische gereedschappen en andere fabrikanten die vandaag worden verkocht.

STARLOCKPLUS

StarlockPlus werkt optimaal met alle FEIN oscillerende elektrische gereedschappen, de FEIN multimaster en alle multifunctionele gereedschappen met een StarlockPlus aansluiting.

STARLOCKMAX

StarlockMax is de juiste keuze voor een zeer krachtige oscillerende elektrische gereedschappen, zoals de FEIN SuperCut constructie en alle multifunctionele gereedschappen met een StarlockMax aansluiting. Met het nieuwe coderingssysteem garandeert FEIN dat alleen onderdelen die overeenkomen met de uitvoering van het multifunctionele werktuig kunnen worden bevestigd, waardoor overbelasting wordt voorkomen.

Bekijk de verschillende Starlock machines en accessoires in onze webshop. De FEIN starlock machines zijn verkrijgbaar vanaf 133 euro (excl. BTW).

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.